zaterdag 29 april 2017

Stokpaardje

Voor het schoolfeest dit jaar heeft Tessa een stokpaard nodig.  Deze hebben we jammer genoeg niet standaard in ons thuis dus startten we een zoektocht.  Een kleine navraag bij de collega's leverde ons 1 exemplaar op.  Tessa had echter al met de papa gesproken en deze had haar beloofd er een te maken. Super van papa maar hij rekende eigenlijk op mama voor het zware werk.  Papa zou de stok leveren. Mama was verantwoordelijk voor het produceren van de kop.

Tessa dook direct op de tablet om op haar favoriete app, you tube, te zoeken! Daarnaast neusde ze ook op pinterest. Tenslotte kwam ze naar mij met een heel aantal ideeën. Heel bruikbare inspirerende ideeën.

Het werkte heel aanstekelijk. Tessa heeft wel niet veel geduld dus de volgende morgen stond ze klaar om erin te vliegen.

Met restjes witte en bruine tricot, witte en paarse wol, een paar pareltjes en vol goede moed zetten we ons aan de taak om een paard te maken.


Tessa is tevreden! 


Op naar het schoolfeest!

Tot later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Huispak

We zitten tegenwoordig veel thuis.  Thuiswerk, thuisonderwijs, afkoelingsweek, quarantaine en gewoon thuis chillen want er is toch nergens i...