zaterdag 21 januari 2017

Tijd voor iets anders

Ondertussen heeft Tessa een goed gevulde kleerkast.  Ze heeft geen nood meer aan winterkleedjes of warme sweaters.  Ook ik heb geen winterkleren meer nodig.  Ik ben wel bezig met twee tussenseizoen kleedjes maar die zijn nog niet klaar.

Een tweetal jaar geleden kocht ik in de Veritas 2 leuke, bij elkaar horende stofjes om een tas te maken.  Jammer genoeg vond ik nooit de zin, en de tijd, om hem te maken. Ik heb wel al een tijdje zin in een nieuwe tas.  Vandaag leek mij wel een goede dag om eraan te beginnen.

Op Pinterest ben ik al lang heel actief.  Je vindt er de tofste ideeën. Ik neus dan ook geregeld op de site.  Op mijn bord over tassen verzamelde ik verschillende mogelijke tassen en haalde ik vandaag mijn inspiratie.  Gezien ik al twee tassen maakte die eigenlijk wat te groot waren nam ik deze keer de maten over van het tasje dat je bij de Bel & Bo meekrijgt.

Ik wou een nieuwe tas om mijn eten in mee te nemen naar mijn werk. De tas mag niet te groot zijn en moet praktisch zijn.  Ik ben helemaal zot van verschillende compartimenten in een tas.  Nu ben ik geen zo'n specialist, maar een zakje aan de binnenkant van de tas naaien is ook niet zo moeilijk.   In de binnenkant van de tas zijn dus twee zakjes genaaid om mijn gsm in te steken en of wat andere spulletjes.



Missie geslaagd!!  Maandag nemen ik deze toffe nieuwe tas mee naar het werk.

Onlangs heb ik wat probleempjes gehad met mijn kersenpitten.  Ik had ze opgewarmd maar ze lagen op een klein restje voedsel en dit zorgde dat er een klein gaatje werd gebrand in de stof.
Ik besloot dus mijn stofrestjes te gebruiken om een nieuwe zak voor de pitjes te maken.


Nu hebben we twee nieuwe pittenzakjes.

Ik ga toch eens zoeken waar je zulke pitten kan kopen.  Ik zou toch nog wat meer van die zakjes willen maken.

Tot later,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Huispak

We zitten tegenwoordig veel thuis.  Thuiswerk, thuisonderwijs, afkoelingsweek, quarantaine en gewoon thuis chillen want er is toch nergens i...