donderdag 22 augustus 2019

Zwierige rok

We vonden deze mooie stof op de markt in Ieper.  Zowel Tessa als ikzelf vonden het supermooi! Tessa dacht direct aan een leuke jumpsuit voor haar.  Ik vond dat wel een goed idee dus werd de stof aangekocht.  Thuis belande het lapje op de steeds groter wordende stapel mooie stofjes. En daar bleef het een paar weken liggen.

Half juli besloot ik dat ik toch weer eens moest investeren in een paar mooie T-shirts en topjes.  De meeste in mijn kast zijn een paar jaar oud en dat begin je eraan te zien.  Ik heb ook wel een aantal rokjes die ik met niets kan combineren.  We gingen dus op zoek naar effen T-shirts en topjes die ik kan dragen met rokken die ik vroeger maakte maar zelden draag.  Toen ik de T-shirt met “green” erop paste dacht ik aan deze stof en besloot direct er een rok van te maken.

Maar het is zomer en de zon schijnt en de lokroep van mijn tuinstoel en e-reader is groot.  De stof bleef dus in de kast tot dit weekend. Helemaal gefrustreerd door mijn kleerkast en het gebrek aan toffe kledij erin werd de stof terug boven gehaald. 
En ik moet zeggen, ik ben heel tevreden met het resultaat!







Het patroon vond ik in de bijlage van de knipmode maart 2019.

Tot later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Huispak

We zitten tegenwoordig veel thuis.  Thuiswerk, thuisonderwijs, afkoelingsweek, quarantaine en gewoon thuis chillen want er is toch nergens i...